Markku Hyvösen

"LOMA MAATILALLA
– all inclusive"

-komedian esitysajat 2022

Näytöskausi heinäkuussa:
Ti 12.7. klo 19
Ke 13.7. klo 19
To 14.7. klo 19
Su 17.7. klo 14
Ke 20.7. klo 19
To 21.7. klo 19
La 23.7. klo 14
Su 24.7. klo 14 SEKÄ klo 19
2022 -ESITYSKAUSI PÄÄTTYNYT

Esitykset Töysän Ritolassa
Kiiltomäentie 122, 63640 Ritola

Liput 15€, 7-15 vuotiailta 5€.
Ennen näytöstä ja väliajalla palvelee Tohnin kyläseuran puffetti.

Lisätietoja ja ennakkovaraukset:

Janne Vuorela
Puh, arkena klo 14-18
(la-su klo12-13 tai 16-18):
040 834 7503

Kesän 2022 esityksissä

Tohnin Touhuteatteri palaa vihdoin kesän tapahtumakalenteriin, sillä näytelmäryhmä on valmistellut heinäkuun viihdykkeeksi Markku Hyvösen oivaltava komedia "Loma maatillalla – all inclusive". Näytelmän älyttömän fiksun ajatuksenjuoksun saattelemat tapahtumat vievät katsojan maatilamatkailun ja rakkauden äärelle.

Pasi ja Pirjo (Olli Kukkola, Liisa Levelä) asuttavat vanhaa maalaistaloa. Lintuja bongaava poika Anssi (Jere Kiilunen) ja Pasin isä evp majuri Kivilä (Mauno Kukkola) ovat pääparin murheena. Toinen ei tee mitään ja toinen tekee liikaakin. Jatkuva rahapula painaa kunnes harrastelijanäyttelijä Pasi keksii ratkaisun ahdinkoon. Maatila matkailu yritys! Kokemusta ei ole mutta intoa sitäkin enemmän. Markkinoita lähdetään valtaamaan puolen sivun mainoksella Helsingin Sanomissa. Kallista? Elämä on.

Mutta sujuuko kaikki kuten ajatus; Viron tuliaisia tarjoillaan talon vuosikertaviininä, majoituskapasiteetti saadaan kun heitetään poika ja majuri-isä ulos huoneistaan ja ohjeistetaan saunamökille. Naisvierastakin on niin paljon että rohkeampikin upseerismies lähtee kaivamaan hätäpäissään poteroita. Onneksi sentään Pasin flirtti-kurssi vieraille tuottaa tulosta. Tuottaahan?

Tohnin Touhuteatterin harrastajanäyttelijöiden porukka on toteuttamassa 14. kesän näytelmää Janne Vuorelan ohjauksessa. Näytelmästä järjestetään heinäkuussa yhdeksän ulkoilmanäytöstä jo ennestään tutussa Vetolassa. Esitykset on toteutettu yhteistyössä Lakeudenportin kansalaisopiston ja Alavuden vapaa-aika toimen kanssa ja näytösten käytännön järjestelyistä vastaa Tohnin kyläseura ry.


Loma maatilalla, all inclusive -rooleissa:
Anna Hautamäki, Sanni Hietaniemi, Jere Kiilunen, Tarja Kuismin, Mauno Kukkola, Olli Kukkola, Liisa Levelä-Pohjala, Teija Mesimäki, Aila Mursula, Mirja Nieminen, Jari Mäki-Lahna ja Mervi Suutala.
Kuiskaaja: Hanna Murtomäki-Kukkola
Ohjaus: Janne Vuorela

Esitysoikeudet: Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat – Finlands Dramatiker och Manusförfattare ry
[Hyvönen, M. 2012, Loma maatilalla, all inclusive, näytelmä.]